Produse Firme Articole Galerii foto Oferte Speciale Login Inregistare
Deschide uşa spre calitate
 0
Produse Hot:baterii de bucatarie, camere de termoviziune, fronturi mdf, fronturi curbate, calibratoare multifunctionale

Deschide uşa spre calitate

Deschide uşa spre calitateDeschide uşa spre calitate
(88 voturi)

La amenajarea interioară a unui apartament, a unei case sau clădiri administrative există un element nelipsit: UŞA. La alegerea unei uşi interioare fiecare dintre noi caută calitate şi funcţionalitate.
Din această cauză, EXIM LEMN oferă clienţilor un serviciu complet în procesul de echipare cu uşi interioare a unei locuinţe. Acesta începe de la consultanţa privind alegerea categoriilor de uşi interioare, continuă cu măsurarea dimensiunilor golurilor din zidărie şi în final, ajunge la livrarea lor clientului împreună cu montarea şi reglajul acestora.
EXIM LEMN vin în întâmpinarea acestor nevoi cu o paletă largă de modele de uşi de interior din lemn. Uşile EXIM LEMN acoperă toată plaja de preferinţe de la clasic la modern, de la elegant la rustic. Cele trei clase de bază ale programului reflectă aceste tendinţe: programul exclusiv (tendinţa spre clasic), programul stil (tendinţa spre modern – elegant ), programul plana (ultramodern, sintetic, discret).

Un domeniu de activitate aparte îl reprezintă amenajările industriale unde firma noastră oferă o mare varietate de uşi plane pe toc metalic. Modelele cele mai căutate sunt GENOA şi RIGA – alb, fag şi molid nordic, în variantă standard sau băiţuită din programul STIL, şi modelul HELSINKI - alb şi fag, din programul EXLUSIV. La mare căutare se situează şi uşile construite din lemn şi sticlă ESG satinată chimic - PARMA şi GENOA cu diverse tipuri de finisaje. În afara dimensiunilor standard EXIM LEMN poate executa uşi interioare la dimensiuni speciale, conform cererii clientului. Împreună cu uşile interioare vă oferim şi o gamă variată de accesorii.

Firma EXIM LEMN este rezultatul unei colaborări româno-germane materializată într-o unitate de producţie cu peste 40 de angajaţi. Cei 14 ani de experienţă în producerea uşilor de interior, cât şi prezenţa neîntreruptă pe piaţa românească în tot acest timp oferă firmei recomandarea necesară, iar perioada de 7 ani de export pe piaţa germană dovedesc nivelul de calitate al uşilor EXIM LEMN.
Comentarii articol - Deschide uşa spre calitate (0 comentarii)
Nu exista comentarii curente pentru aceast articol
Adauga comentariu
Nu va fi publicat
Cod verificare
 
Trimite comentariul
CasaSiBiroul.ro V2.0 este momentan in varianta BETA. Pentru orice sugestii, intrebari, texte gresite sau erori va rugam sa ne contactati accesand urmatorul buton: Sesizari