Produse Firme Articole Galerii foto Oferte Speciale Login Inregistare
Sistemul de constructii usoare Johnston de la Lindab
 0
Produse Hot:taiere cu plasma, calibratoare multifunctionale, fronturi curbate, fronturi mdf, aeroterme cu infrarosu

Sistemul de constructii usoare Johnston de la Lindab

Sistemul de constructii usoare Johnston de la LindabSistemul de constructii usoare Johnston de la Lindab
(113 voturi)

Lindab Romania, unul dintre liderii industriei autohtone de sisteme metalice complete, de ventilatie si climatizare pentru constructii, anunta dezvoltarea in Romania a unei noi game de sisteme cu structura metalica realizata din profile usoare, Constructi
Sistemul este produs in fabrica Lindab din Romania. Noutatea principala consta in extinderea latimii pana la 30 metri si marirea inaltimii pana la 6,35 metri, oferind astfel posibilitatea de a alege intre diverse utilizari, de la spatii de productie si depozitare la sali de sport, sedii de firme, showroom-uri si garaje.

“Constructiile Usoare Lindab Johnston completeaza portofoliul de produse destinat firmelor de constructii”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Constructiile Usoare Johnston sunt sisteme cu structura metalica realizata din profile usoare zincate cu pereti subtiri, care formeaza un sistem modular, cu un grad inalt de adaptabilitate din punct de vedere functional si arhitectural.

Produsul este disponibil in varianta standard, existand totodata si posibilitatea personalizarii pentru nevoile utilizatorului.

Dimensiunile Constructii Usoare Johnston CU CC sunt: Inaltime streasina – intre 2,5 si 6,35 mLatime – intre 10 si 30 m, cu unul sau doi stalpi intermediariTravee – intre 4 si 6 mLungime – nelimitataPanta acoperis – in varianta standard, intre 8 sau 14 grade.
Marirea dimensiunilor structurale, sistemul de premontare si eleganta structurii zincate fac din Constructiile Usoare alegerea perfecta pentru indeplinirea oricarei nevoi functionale sau de spatiu”, a subliniat Cristian Craciun, Director Produs Constructii Usoare Lindab Romania.

Decizia de a produce Constructii Usoare Johnston in Romania urmeaza linia investitionala a companiei pe piata autohtona, inceputa cu extinderea capacitatii de productie si depozitare si lansarea, in luna martie, a productiei locale de grinzi usoare si continuata cu lansarea in luna iulie a unei noi game de profile Topline de tigla metalica – Lindab Skane.

”Lindab este un grup aflat intr-un proces continuu de inovatie, concretizat in solutii complete, simple, ingenioase si eficiente pentru constructii, care sunt absorbite de piata autohtona aflata intr-o crestere spectaculoasa”, a concluzionat Andrei Sulyok.

Linia de profilare a grinzilor usoare este complet automatizata si are o capacitate de productie de 3.600.000 ml/an. Profilele sunt marcate cu numar de comanda, data de executie, dimensiuni (tip profil si lungime) si sigla de recunoastere Lindab, pentru a asigura o trasabilitate integrala a produsului.

Avantajele Constructiilor Usoare Lindab Structura de rezistenta realizata din profile usoare zincate confera Constructiilor Usoare o greutate redusa – de circa 20 kg/mp, ceea ce inseamna reducerea cheltuielilor cu infrastructura si o manipulare usoare. Modelul constructiv permite un montaj foarte simplu si rapid, realizabil numai cu suruburi autofiletante (fara sudura), ceea ce determina acuratetea lucrarii si elimina aparitia defectelor de executie. Abaterile la montaj se inscriu intr.-o plaja de plus/minus 5 mm, gratie materialului folosit (otelul), rezultand suprafete perfecte, usor de finisat, care nu necesita prelucrari ulterioare. Lindab
Stefanestii de Jos, Ilfov
Soseaua de Centura nr.8
Tel: 021-20 94 100
Fax: 021-20 94 124
E-mail: office@lindab.ro
Comentarii articol - Sistemul de constructii usoare Johnston de la Lindab (0 comentarii)
Nu exista comentarii curente pentru aceast articol
Adauga comentariu
Nu va fi publicat
Cod verificare
 
Trimite comentariul
CasaSiBiroul.ro V2.0 este momentan in varianta BETA. Pentru orice sugestii, intrebari, texte gresite sau erori va rugam sa ne contactati accesand urmatorul buton: Sesizari