Produse Firme Articole Galerii foto Oferte Speciale Login Inregistare
Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale
 0
Produse Hot:mobila la comanda, aeroterme cu infrarosu, taiere cu plasma, fronturi curbate, camere de termoviziune

Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale

Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi mineraleXella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale - Xella Ro, termoizolare interioara, Compania germana Xella
(382 voturi)

Compania germana Xella, lider international pe piata materialelor de constructii, pune la dispozitie in Romania un program care ii ajuta pe utilizatori sa afle cat costa termoizolarea imobilului pe care il detin (cu solutii termoizolatoare minerale), ce economii vor putea obtine la facturile de utilitati in urma investitiei si cat dureaza amortizarea.
Pe site-ul www.termoizolareinterioara.ro utilizatorii vor gasi Multiestimatorul (programul de calcul) dar si multe informatii. Compania a lansat de asemenea un concurs care se afla in desfasurare pana la data de 15 iulie, al carui castigator va beneficia de termoizolarea la interior a locuintei inscrise in competitie.

foto

Potrivit unui studiu realizat de Xella cele mai multe lucrari de termoizolare din Romania presupun anveloparea exterioara a peretilor cu polistiren. Insa, in cazul in care intr-un bloc nu s-a obtinut acceptul tuturor proprietarilor, aceste lucrari realizate individual afecteaza aspectul cladirii, iar solutia este una foarte costisitoare si presupune multe aprobari de la primarie.

Romanii au mizat pana acum pe termoizolarea la exterior, pentru ca piata de termoizolatii interioare nu oferea suficiente solutii simple, care sa rezolve inclusiv transferul de vapori pentru reglarea naturala a umiditatii si evitarea de condens, mucegai sau ciuperci.

In acest context, grupul Xella a adus recent in Romania Multipor - un produs termoizolant incombustibil, 100% mineral, cu suprafata rigida si permeabil la vapori. Solutiile minerale sunt cele mai noi produse destinate termoizolarii, datorita caracteristicilor tehnice si ecologice ale produselor realizate din materii prime naturale. Astfel, termoizolarea cu Multipor a unui apartament de 2 camere, dispus pe colt, costa aproximativ 800 EUR si asigura un transfer termic de 3,5 ori mai mic in comparatie cu situatia initiala.

Viziati site-ul www.termoizolareinterioara.ro pentru detalii despre placile termoizolatoare Multipor si conditiile de participare in concurs.

Premiul cel mare consta in furnizarea unui sistem complet Multipor pentru termoizolarea unei locuinte si va fi acordat participantului care va obtine cele mai multe voturi. Cei care se inscriu trebuie sa trimita o fotografie a locuintei (realizata din interiorul sau din exteriorul cladirii), sa mentioneze care este motivul principal pentru care isi doresc o termoizolare cu placile minerale Multipor si sa isi invite prietenii sa ii voteze.

foto

Valoarea maxima a premiului este de 2000 EUR, suma care include sistemul Multipor si manopera, calculata insa pentru o locuinta cu o suprafata mare, acoperitor in functie de tipul de imobil care va castiga competitia. (DETALII AICI )

Multipor a fost dezvoltat in urma cu mai bine de 10 ani si testat intens in Germania, inainte si dupa lansarea sa pe piata. Produsele Multipor sunt aduse in Romania de la fabrici care apartin grupului german Xella.
Comentarii articol - Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale (0 comentarii)
Nu exista comentarii curente pentru aceast articol
Adauga comentariu
Nu va fi publicat
Cod verificare
 
Trimite comentariul
CasaSiBiroul.ro V2.0 este momentan in varianta BETA. Pentru orice sugestii, intrebari, texte gresite sau erori va rugam sa ne contactati accesand urmatorul buton: Sesizari